İstanbul depremi sonrası Çeşme otellerine talep arttı

İstanbul Depreminden Sonra Çeşme Otellerine Talep Artıyor

Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Orhan Belge, İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından eğitime verilen 2 günlük arayla birlikte Çeşme’deki otellere talebin arttığını belirtti.

Belge, İstanbul’daki deprem olaylarına üzüldüklerini ve gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini söyledi.

Deprem sonrasında hafta sonuyla birleşerek 4 günlük bir tatil süreci oluşturduğuna dikkat çeken Belge, “Dün akşamdan itibaren otel rezervasyonları artmaya başladı. Çeşme’ye doğru bir hareketlilik gözlemliyoruz.” şeklinde konuştu.

Belge ayrıca şunları ekledi:

“Önemli olan iş yapmak veya otellerin kazanç sağlaması değil, asıl önemli olan halkımızın zarar görmemesi ve hiç kimsenin zarar görmemesidir. İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem sonrasında eğitime 2 gün ara verilmesiyle bölgedeki otellere talebin artış göstermesi bizim için sevindirici. Misafirlerimiz 4 gün boyunca burada tatil yapacak, dinlenecek ve moral bulacak. Misafirlerimize kapılarımız sonuna kadar açık ve gerekli desteği vermeye hazırız.”

Related Posts

IMF’den Türkiye ekonomisine ilişkin açıklama! Dikkat çeken büyüme vurgusu

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye ekonomisinin büyüme performansında geçen yılın ikinci yarısındaki güçlü ivmenin etkisinin görüldüğü ve bunun da ülkenin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin yukarı yönlü revize edilmesini sağladığını ifade etti.

KKM bakiyelerindeki düşüş devam ediyor

Kur Korumalı Türk lirası Mevduat ve Katılma Hesapları (KKM) geçen hafta 21 milyar 505 milyon lira azalarak 706 milyar 586 milyon liraya düştü.

Bankacılık sektörünün mevduatı arttı – 25 Nisan 2025

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 18 Nisan ile biten haftada önceki haftaya göre 414 milyar 702 milyon 90 bin lira artarak 22 trilyon 628 milyar 696 milyon 585 bin liraya yükseldi.

Çin-ABD ticaret savaşında yumuşama sinyali: İlk adım atıldı!

Çin, ABD’den ithal edilen bazı ürünlere yönelik gümrük vergilerinde muafiyet uygulayacağını açıkladı. Bu adım, iki ülke arasındaki ticaret savaşının etkilerini azaltmayı amaçlıyor ve iş dünyası tarafından olumlu karşılandı.

Geleceğin parlayan meslekleri belli oldu

İŞKUR’un 2024 İşgücü Piyasası Araştırması, önümüzdeki on yılın gözde mesleklerini ve istihdamda yön değiştiren trendleri gözler önüne serdi. Yazılım mühendisliği, yapay zekâ ve e-ticaret, geleceğin en parlak kariyer yolları arasında yer alıyor.

TOBB’dan ekonomi alarmı: Finansman zorluğu, artan maliyetler ve zirai don…

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 7 bölge toplantısında, 81 il ve 160 ilçeden gelen oda-borsa temsilcileri iş dünyasının sıkıntılarını dile getirdi. Finansmana erişim zorluğu, zirai don ve artan maliyetler öne çıkan sorunlar arasında yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir