Fenerbahçe, Allan Saint Maximin’de geri sayımda! Jose Mourinho bitmesini istedi

Şampiyonluk hasretini noktalamak için Jose Mourinho’yu göreve getiren Fenerbahçe’nin geçen sezondan güçlü bir kadrosu var. Sarı-lacivertliler bu kadroya birkaç kaliteli ekleme yaparak yola devam etmek istiyor.

Livakovic, Dzeko, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Szymanski ve Tadic takımda kalacak yabancılar. Dokuz yabancıya ek olarak kural gereği üç yabancı daha alınabilir. Bu doğrultuda golcü ve kanat için çalışmalar sürüyor.

Özellikle sol kanat için Mourinho’nun isteği var. Bu çerçevede ilk olarak Martin Terrier’in ismi gündeme geldi. Ardından da genç Brezilyalı Wesley Texeira ile temas sağlandı. Bu isimler için görüşmeler devam etse de henüz transfer bitmedi. Zaman kaybetmek istemeyen sarı-lacivertliler Allan Saint Maximin ismine yöneldi.

Suudi Arabistan’da Al Ahli takımının formasını giyen 27 yaşındaki Fransız futbolcunun transferi bitme aşamasına geldi. Jose Mourinho bu üç isimden birinin hemen kadroya dahil edilmesini bekliyor. Şu an için imza aşamasına en yakın oyuncu Allan Saint Maximin olarak görünüyor.

Mourinho bir an önce tam takım çalışmalara başlamak istiyor. Bu çerçevede transferlerin bitmesi önemli. Ayrıca milli takımdan dönen Tadic de takıma katılacak. Sırp futbolcu takımın sistemi için önemli bir rol oynuyor. Tadic bugün kampa dahil olacak. Mourinho geçen sezon tüm maçlarda forma giydiği için Tadic’e ekstra izin vermişti.

Premier Lig’de 4 sezon Newcastle United forması giyen ve 124 maçta 13 gol, 21 asiste imza atan Allan Saint Maximin geçen yıl 27,2 milyon euro karşılığında Al Ahli’ye transfer olmuştu.

F.BAHÇE’NİN 2. SINAVI HAJDUK SPLIT

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe ikinci hazırlık sınavında bugün Hırvat ekibi Hajduk Split’le karşılaşacak. Merkur Arena’da oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Sarı-lacivertli ekip kamptaki ilk maçında Admira Wacker’le 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, Avusturya’daki kamp çalışmalarına devam etti.

Sarı-lacivertli futbolcular, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenmanda ısınma koşusu ve pas programından sonra taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir