Galatasaray’da Okan Buruk, 2 futbolcunun üstünü çizdi! Kerem Aktürkoğlu’ndan yeşil ışık

Şu ana kadar kadrosunu Fenerbahçe’nin golcüsü Michy Batshuayi ile güçlendiren, Doue’yi de kampa getirmeye hazırlanan Galatasaray için transfer mevsimi daha yeni başlamış görünüyor. Öte yandan Okan Buruk 2 ismin üstünü çizdi.

TRANSFER YAPILACAK BÖLGELER BELLİ OLDU
Sarı-Kırmızılılar bundan sonraki süreçte çok kaliteli bir orta saha oyuncusunun yanı sıra bir de 10 numara transferi yapacak. Galatasaray ayrıca sol bek, yedek sağ bek, yerli bir hücumcu, bir de kanat takviyesi gibi geniş çaplı bir operasyon planlıyor.

OKAN BURUK HALİL DERVİŞOĞLU VE KAZIMCAN KARATAŞ’IN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ
Kiralık oyuncuların da geri dönmesiyle birlikte Galatasaray’daki toplam oyuncu sayısı da ciddi şekilde artmış durumda. Yaz kampı kalabalık geçse de Okan Buruk kamp sonunda birçok oyuncuyla yolların ayrılmasını istiyor. Kamp süreci bu kararda etkin rol oynayacak. Ancak Buruk şimdiden birkaç ismin üzerini çizdi. Bu oyuncuların başında Halil ve Kazımcan geliyor. İki gence de Süper Lig kulüplerinden teklifler var. Özellikle Eyüpspor, Halil konusunda ısrarcı. Galatasaray Yönetimi, iki oyuncunun transferi için de kolaylık sağlayacak.

MERTENS’İN İTALYA PLANI
Normal şartlar altında geride bıraktığımız sezon aktif futbol hayatına nokta koymayı düşünen Dries Mertens, hem son dönemdeki üstün performansı hem de kulübün ısrarı üzerine 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Belçikalı yıldızın, kontratı bittikten sonra da Galatasaray’da teknik heyete dahil olması isteniyor. Ancak Mertens’in bu kez Türkiye’den ayrılma konusunda kararlı olduğu öğrenildi. Gelecek yıllarda Mertens’in, ailesiyle birlikte hayatını İtalya’da sürdürmek istediği ifade ediliyor.

KEREM YOL AYRIMINDA
Yeni sezonda Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray forması giymeyeceği iddia ediliyor. EURO 2024 performansı da beklentilerin altında kalan Milli yıldızın, buna karşın bir süredir hem Avrupa’dan hem de Suudi Arabistan’dan birçok kulüple dirsek temasında olduğu öğrenildi. Bu kulüplerden biri de İspanya’nın köklü ekiplerinden Real Sociedad. La Liga temsilcisinin, Kerem’in bonservisine 12 milyon Euro ayırdığı, resmi görüşmelerin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağı, genç oyuncunun ise bu transfere turnuva öncesi yeşil ışık yaktığı belirlendi.

EMİN BAYRAM AYRILMAK İSTİYOR
Okan Buruk’un stoper rotasyonunda mutlaka yer vermek istediği Emin Bayram, düzenli forma sözü alamadığı için ayrılık konusunda ısrarcı. Westerlo ve Galatasaray yönetimleri arasında bonservis görüşmeleri sürüyor. SarıKırmızılılar, taraftar tepkisi sonrası ilk görüşmelerden geri adım atarken, şu anki beklentinin 7-8 milyon Euro bandında olduğu, sözleşmeye de bir sonraki satış için yüzde 50 kâr payı ekletilmesinin planlandığı öğrenildi. Geçen sezon kiralık oynadığı Belçika’da defalarca haftanın 11’ine seçilen 20 yaşındaki stoperin hedefi A Milli Takım’da oynamak ve bunun için yine ilk 11 garantisi istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir