Trabzonspor, Attila Szalai’de orta yolu bulamadı!

Transferin hızlı kulübü Trabzonspor, Attila Szalai’de problemle karşılaştı. Denis Dragus, Borna Barisic, John Lundstram, Anthony Nwakaeme, Ozan Tufan ve Cihan Çanak’ı renklerine bağlayan Karadeniz ekibi, Szalai için yürütülen görüşmelerde Hoffenheim’le maddi konularda anlaşma sağlayamadı.

Bordo-mavililer, 26 yaşındaki Macar stoperi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere Hoffenheim’e resmi teklif yaptı. Ancak Alman kulübü ile kiralama ücreti ve muhtemel bonservis bedeli konusunda yapılan görüşmelerde anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Szalai’nin durumunu değerlendiren Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Attila Szalai, Türkiye’de oynamış, ilgilendiğimiz bir oyuncu oldu ama Trabzonspor’un ekonomisine uygun hareket ediyoruz. Bu transfer durmuş vaziyette. Devamı yok şu an için. Süreç yarın ne olur, ertesi gün ne olur bilemiyoruz ama şu an için durdu” dedi.

Nijeryalı golcü Paul Onuachu için görüşmelerin devam ettiğini bildiren Avcı, “Onuachu ile 3-4 gün evvel konuştuk. O da bizimle olmak istiyor. Şu an itibarıyla oldu da diyemiyorum olmaz da diyemiyorum. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız” diye konuştu.

İLK RAKİP SZEGED

Yeni sezona Macaristan’da hazırlanan Trabzonspor dün çift antrenman yaptı. Bordo-mavili futbolcuların, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen idmanlarda, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde durduğu aktarıldı. Karadeniz ekibi kamptaki ilk hazırlık sınavına bugün çıkacak. Macar ekibi Szeged Csanad ile oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir